Proefles

Wij begrijpen dat jullie het beste willen voor jullie kind. Bij het ingaan van zwemlessen bij Z.O.B. ben je voor langere tijd verbonden aan een zwemschool. Wij vinden het daarom prettig om kennis te maken, en jullie vast ook. Een positieve klik is essentieel voor de verloop van de zwemlessen. Het is daarom belangrijk om kennis te maken met onze werkwijze en begeleiders die de zwemlessen verzorgen. Een proefles is het geschikte aanbod voor ons beiden.

Door de gratis les kun je vrijblijvend een les proberen en Z.O.B. ervaren. Je kunt desgewenst naast de kant blijven zitten en zien wat wij doen en hoe. Je kunt ook onze lesmethode doornemen.

Proeflessen vinden plaats elke eerste zaterdag van de nieuwe maand. Mochten beide partijen graag met elkaar verder willen, dan kan jullie kind deelnemen aan onze zwemlessen de maand daarop, mits aan alle financiële verplichtingen is voldaan. Jullie kind wordt automatisch in dezelfde groep geplaatst op dezelfde tijd, tenzij tegenberichten worden ontvangen of anders wordt beslist op basis van de les.

proefles zwemles

Proefles aanvragen

Via onderstaand formulier kun je een GRATIS proefles aanvragen. Na de aanvraag wordt er zo spoedig mogelijk een uitnodiging ontvangen voor een eerste zaterdag van de maand. 

Houd er rekening mee dat de aangegeven voorkeur voor het te starten badje kan afwijken van onze kijk op de situatie en dit na de les beoordeeld wordt en bespreekbaar is met ons.

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Naam kind (of namen) met leeftijd erachter vermeld (verplicht)

Zijn er al eerder zwemlessen gevolgd?

Zo ja, hoeveel?

Eventuele bijzonderheden van jullie kind(eren)

 

Top