Ons team

Z.O.B. kent een bevlogen team van begeleiders tijdens de zwemlessen. Ze zijn betrokken en stellen het kind centraal. Het totale team bestaat uiteindelijk uit mensen die zich kunnen verplaatsen in het kind, en zijn/haar directe omgeving. Het Z.O.B. team stelt zich voor met hun motivatie om zich in te zetten bij Z.O.B.
Team Z.O.B.

VAN LINKS NAAR RECHTS, te beginnen links onderaan


Onderste lijn

Albert (links onderin)

Tonny (rechts naast Albert): “Ik begeleid de kinderen graag om te laten voelen dat water en, hun één zijn dat ze voelen, dat het vertrouwd is, plezierig en dat ze geaccepteerd worden, ondanks hun beperking”

Lisanne (rechts naast Tonny): “Omdat ik het geweldig vind om deze kinderen te mogen leren zwemmen, en water vrij te maken, zodat ze ondanks hun beperking ook gewoon zelfstandig kunnen gaan zwemmen”

Anneke (rechts naast Lisanne): “Ieder kind is bijzonder en uniek, ook als je gewoon anders bent. Bij Z.O.B. telt ieder kind mee! Soms ben je gewoon anders, maar heel speciaal. Maar bij Z.O.B. is ieder kind een zonnestraal”

Greet (rechts naast Anneke): “Ik vind het fijn om met de kinderen te mogen zwemmen en dat ik dat kan en mag doen”

Babette (rechts naast Greet): “Ik geef les bij Z.O.B., omdat ieder kind gelijk is met of zonder beperking”


Bovenste lijn (van rechts naar links terug)

Peter (boven Babette): “Werken uit sociaal oogpunt, daarbij het kind centraal stellen in plaats van zijn/haar omgeving”

Chris (boven Peter): “Ieder kind groot of klein, downsyndroom of zonder ledematen, met of zonder beperking, verdient het om te leren zwemmen bij Z.O.B.”

Heidi (links naast Chris): “Ik ben blij dat ik een kleine schakel van Peters team mag zijn. Het is een genot om met deze kinderen te mogen en te kunnen zwemmen”

Petra (links naast Heidi): “Omdat ieder kind gelijk is, ook met beperking”

Henriette (links naast Petra): “Het is sociaal goed om deze kinderen te mogen begeleiden”

Vooraan staat Thijs, een groot supporter van Z.O.B.

Top